Data not loading

Home Forums Bulk Edit Support Forum Data not loading

  • This topic has 3 replies, 1 voice, and was last updated 6 months ago by Avatar100% Natural Fiber.
Viewing 3 reply threads
  • Author
    Posts
    • #100646 Reply
      AvatarMatt Curley
      Guest

      I am using Bulk Edit in our Project Online instance and it is taking an excessive amount of time for any data to load. I just opened the Bulk Edit app and it has been attempting to load data for nearly two hours. Please advise, thank you.

    • #100711 Reply
      AvatarRutger
      Guest

      Same here, not working in Project Online. It keeps showing the “Loading data” dialog, but nothing shows. IE console is telling me:

      – Odata error; Counting projects, retrying…
      – Error: RemoteModel.min.js:1 Uncaught TypeError: Cannot read property ‘length’ of undefined

      Could this be fixed? Thanks in advance.

    • #100739 Reply
      Martin LaukkanenMartin Laukkanen
      Keymaster

      Hi,

      Can you both check the following to resolve this:

      • Permissions: The user running Bulk Edit must have OData access, so they need to be in the Portfolio Managers Group as a minimum, see the section “Security Requirements” here https://nearbaseline.com/apps/bulkedit/support/ if you need more info on this.
      • Language: From my testing I can see that if the user’s default language is not English and the PWA site collection is configured to support multiple languages (Site Settings -> Language Settings -> Additional Languages) then this issue can occur on the latest version of Project Server (/ Project Online). Please test this by changing your user profile from ‘About Me -> Edit Profile -> Language and Region’ in Project Server, or ‘My Settings -> My Lanague’ in Project Online.

      If the problem is due to language then keep an eye out for the latest version of Bulk Edit with a fix to this issue.

      Regards,

    • #110277 Reply
      AvatarCharles Seese
      Guest

      Hi All!

      Anyone have tips on how the Bulk Edit tool updates the dropdown options for custom fields?

      When I add a new option to a dropdown field, that option does not appear in the Bulk Edit tool, only the original options exist.

      Anyone know what I’m doing wrong?

      Best,
      Charles

Viewing 3 reply threads
Reply To: Data not loading
Your information: